Goflow-Logo-Colour-2048x650

Commerciële Medewerker

Commerciële Medewerker – met sterke doorgroei mogelijkheden (fulltime - €3.500 - € 4.000/maand)

Wie zijn wij?

Goflow is een snelgroeiende Nederlandse scale-up uit Sassenheim die de meest innovatieve binnenklimaattechniek maakt, speciaal voor scholen en gebaseerd op verticale verdringingsventilatie. Het unieke is dat dit tot de laagste energiekosten leidt (70% minder gasverbruik), kans op besmetting minimaliseert, zeer duurzaam is en de schil van (historische) gebouwen niet aangepast hoeft te worden.

De techniek is gepatenteerd en we werken nauw samen met TNO ter vergroting van de technische voorsprong.

Op termijn overwegen we uitbreiding naar o.a. zorginstellingen en gaan we internationaal.

Voor meer informatie, zie www.goflow-technology.com

Wie zoeken wij?

Een gedreven, commerciële medewerker met een sterk ontwikkeld marketing- en verkoopgevoel en ervaring. Die samen met de CEO ervoor gaat zorgen dat Goflow bij de juiste personen sterk op de kaart gezet gaat worden. Social media, direct mail, beurzen en de directe benadering van schoolbesturen en schooldirecteuren is van groot belang. Je bent in staat campagnes van A tot Z te leiden en tot een succes te vol brengen. Je hebt het vermogen om hoog kwalitatieve targets te identificeren en die ook binnen te halen. Tot slot, zoeken wij iemand die mee kan groeien qua verantwoordelijkheden met de (sterke) groei van Goflow.

Wat ga je doen?

ls Commercieel Medewerker bij Goflow neem je in ieder geval de volgende werkzaamheden voor je rekening:

Het aansturen van media:

Het benaderen van targets:

Samenwerken met reclamebureau:

Profiel

Wat kun je verwachten?

Je gaat werken in een dynamische omgeving, onder leiding van een zeer ervaren directieteam. Binnen Goflow heerst er een open en ongedwongen bedrijfscultuur dat zich onder meer kenmerkt door korte communicatielijnen.
Er werken moment 11 FTE’s hetgeen binnen 12 maanden uitgebreid gaat worden naar 14. Door de snelle groei van Goflow kun je sterk meegroeien in verantwoordelijkheden. Werken bij Goflow betekent werken in een boeiende, technische, maar ook maatschappelijk zeer betrokken omgeving: voor leerlingen en leraren maken wij een groot verschil!

Arbeidsvoorwaarden:

Soort dienstverband:

32 – 40 uur (in overleg), vast dienstverband.

Taal:

Vragen over deze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Frank van Buchem, te bereiken op telefoonnummer 06 211 83 933 of stuur een email naar
frank.vanbuchem@goflow-technology.com

Naam
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bericht delen

Facebook
LinkedIn

Laatste poste

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.