Goflow-Logo-Colour-2048x650

Project leider innovatieve klimaattechniek

Project leider innovatieve klimaattechniek – (€4.500 - € 6.000/maand)

Wie zijn wij?

Goflow is een snelgroeiende Nederlandse scale-up uit Sassenheim die de meest innovatieve binnenklimaattechniek maakt, speciaal voor scholen en gebaseerd op verticale verdringingsventilatie. Het unieke is dat dit tot de laagste energiekosten leidt (70% minder gasverbruik), kans op besmetting minimaliseert, zeer duurzaam is en de schil van (historische) gebouwen niet aangepast hoeft te worden.

De techniek is gepatenteerd en we werken nauw samen met TNO ter vergroting van de technische voorsprong.

Op termijn overwegen we uitbreiding naar o.a. zorginstellingen en gaan we internationaal.

Voor meer informatie, zie www.goflow-technology.com

Wie zoeken wij?

Een gedreven projectleider met enkele jaren ervaring in het leiden van (grote) projecten. In verband met de aard van ons product is een (klimaat-) technische achtergrond een pré. Project management is jou op het lijf geschreven;

het aansturen van verschillende groepen mensen, vaak op het project zelf (scholen), en een sterk service gevoel om het project kwalitatief af te leveren binnen de gestelde termijn.

Wat ga je doen?

Als projectleider bij Goflow ben je verantwoordelijk voor zowel de planning van de projecten als de uitvoering, nl. de installatie van nieuwe Goflow ventilatiesystemen voor scholen. De installatie omvat naast nieuwe klimaatkasten ook de aanleg van nieuwe Goflow vloeren en plafonds. Feitelijk komt het neer op een volledige renovatie van een klaslokaal. De projecten variëren van scholen met 8 lokalen tot scholen met > 60 lokalen die gerenoveerd moeten worden.

Je gaat met je team, bestaande uit twee operationele collega’s en één collega op inkoop – planning, aan de slag en houdt vanaf dag één grip en overzicht op de voortgang en (contract)afspraken. Je draagt zorg voor de motivatie en kwaliteit van je team. Tot slot zorg je samen met je team voor een vlekkeloze aflevering van de projecten: de juiste kwaliteit, op tijd, tegen de geplande kosten met als resultaat een tevreden klant.

Als projectleider neem je de volgende werkzaamheden voor je rekening:

Profiel

Wat kun je verwachten?

Je gaat werken in een dynamische omgeving, onder leiding van een zeer ervaren directieteam. Binnen Goflow heerst er een open en ongedwongen bedrijfscultuur dat zich onder meer kenmerkt door korte communicatielijnen. Er werken moment 11 FTE’s hetgeen binnen 12 maanden uitgebreid gaat worden naar 14. Door de snelle groei van Goflow kun je sterk meegroeien in verantwoordelijkheden. Werken bij Goflow betekent werken in een boeiende, technische, maar ook maatschappelijk zeer betrokken omgeving: voor leerlingen en leraren maken wij een groot verschil!

Arbeidsvoorwaarden:

Soort dienstverband:

32 – 40 uur (in overleg), vast dienstverband.

Taal:

Vragen over deze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Frank van Buchem, te bereiken op telefoonnummer 06 211 83 933 of stuur een email naar
frank.vanbuchem@goflow-technology.com

Naam
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bericht delen

Facebook
LinkedIn

Laatste poste

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.