Goflow-Logo-Colour-2048x650

Senior Installateur klimaattechniek

Senior Installateur klimaattechniek (fulltime - €3.500 - € 4.500/maand)

Wie zijn wij?

Goflow is een snelgroeiende Nederlandse scale-up uit Sassenheim die de meest innovatieve binnenklimaattechniek maakt, speciaal voor scholen en gebaseerd op verticale verdringingsventilatie. Het unieke is dat dit tot de laagste energiekosten leidt (70% minder gasverbruik), kans op besmetting minimaliseert, zeer duurzaam is en de schil van (historische) gebouwen niet aangepast hoeft te worden.

De techniek is gepatenteerd en we werken nauw samen met TNO ter vergroting van de technische voorsprong.

Op termijn overwegen we uitbreiding naar o.a. zorginstellingen en gaan we internationaal.

Voor meer informatie, zie www.goflow-technology.com

Wie zoeken wij?

Je bent een zeer ervaren installateur van klimaattechniek met veel kennis van klimaatbeheersingssystemen, warmtepompen en adiabatische koeling bij grotere projecten. De installatie omvat naast nieuwe klimaatkasten ook de aanleg van nieuwe Goflow vloeren en plafonds. Dit wordt echter uitbesteed. De opdrachten variëren van kleinere scholen tot scholen met > 60 lokalen die gerenoveerd moeten worden. Bij voorkeur heb je ervaring met grote projecten zoals bij bedrijven, industrie, scholen, kantoren etc.
Je bent gewend uitmuntend technisch werk af te leveren; zo eenvoudig en effectief mogelijk.

Wat ga je doen?

Als senior installateur zul je je bezighouden met in ieder geval de volgende werkzaamheden:

Profiel

Wat kun je verwachten?

Je gaat werken in een dynamische omgeving, onder leiding van een zeer ervaren directieteam. Binnen Goflow heerst er een open en ongedwongen bedrijfscultuur dat zich onder meer kenmerkt door korte communicatielijnen. Er werken moment 11 FTE’s hetgeen binnen 12 maanden uitgebreid gaat worden naar 14. Door de snelle groei van Goflow kun je sterk meegroeien in verantwoordelijkheden. Werken bij Goflow betekent werken in een boeiende, technische, maar ook maatschappelijk zeer betrokken omgeving: voor leerlingen en leraren maken wij een groot verschil!

Arbeidsvoorwaarden:

Soort dienstverband:

32 – 40 uur (in overleg), vast dienstverband.

Taal:

Vragen over deze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Frank van Buchem, te bereiken op telefoonnummer 06 211 83 933 of stuur een email naar
frank.vanbuchem@goflow-technology.com

Naam
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bericht delen

Facebook
LinkedIn

Laatste poste

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.