Klaslokalen

Goflow realiseert onbetwist de schoonste en gezondste binnenlucht in uw klaslokaal. Gemiddeld genomen is de blootstelling aan verontreiniging bij Goflow > 98% lager dan een klasse A ventilatiesysteem, frisse scholen.

Prestaties

Door het creëren van deze uiterst gezonde en comfortabele leer- en werkomgeving zullen de leerprestaties sterk verbeteren (10%-25% minder fouten) en zal het ziekteverzuim naar verwachting 25% afnemen.

Monitoring

In ieder klaslokaal wordt de luchtkwaliteit gemonitord door een externe onafhankelijke organisatie. Zij rapporteren u op maandbasis over de luchtkwaliteit.  

Duurzaam

Een Goflow systeem kent vanwege haar bijzondere constructie een 90% lagere luchtweerstand en bespaart mede hierdoor ten opzichte van natuurlijke ventilatie 90% energie en is 50% zuiniger dan een klasse A ventilatiesysteem.

Lagere kosten

Goflow gebruikt uitsluitend werelds beste componenten en leveranciers en geeft 5 jaar garantie. Het totale kosten-opbrengsten plaatje zal door toepassing van een Goflow oplossing altijd gunstiger uitpakken dan andere geboden ventilatie- of airco-oplossingen.

Ontzorgen

Goflow ontzorgt u als directie of bestuur volledig. Goflow garandeert het comfort en de luchtkwaliteit gedurende 15 jaar. Dus de voorbereiding, coördinatie van levering en installatie, onderhoud, service en garantie in de handen van één organisatie.

Financiering

Geen onzekerheid maar heldere verantwoordelijkheden. Indien gewenst verzorgen wij ook de financiering en betaalt u uitsluitend een bedrag per leerling per jaar.

Snelheid

Door de gekozen modulaire opzet en standaardisatie wordt een klaslokaal in 3 dagen tijd omgetoverd in een fris en gezonde leer- en werkomgeving. Beter wordt het niet. Kinderen en docenten komen extra graag naar school.

Goflow voor uw organisatie

Via onderstaand formulier vraagt u een eerste indicatieve offerte aan. Wij zullen binnen 2 werk dagen komen met een indicatief bod en verdere toelichting.