Goflow-Logo-Colour-2048x650

Onderwijs

Meer frisse lucht in jouw klaslokaal

Onderwijs

In een Goflow-klaslokaal is het alsof je les krijgt in de buitenlucht. Dat gevoel verdient ieder kind en iedere leerkracht, elke dag opnieuw. Met die gedachte is het Goflow-systeem speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en voor elk type schoolgebouw geschikt gemaakt.

Frisse lucht op de Herenwegschool

Bob van den Steenhoven was in 2022 directeur-bestuurder van de Herenwegschool in Wassenaar, koos voor het Goflow-systeem. “Onderwijs is topsport. Ik vind dat je als goede werkgever de optimale omgeving moet creëren voor de medewerkers en natuurlijk de leerlingen. De oude CO2-waarde in het lokaal lag boven de 1800, nu is dat 500 à 600.” Leerkracht Marit Leemans merkte direct resultaat: “Bedompte lokalen is een veelgehoorde klacht. Voorheen had ik veel meer hoofdpijn. Rond het middaguur moest ik de ramen echt openzetten voor een beetje frisse lucht. Nu is die frisse-luchtbeleving er de hele dag.”
0 +

Blije kinderen

0 ppm

Gemiddelde CO2 waarde in Goflow klaslokalen

0 %

Gemiddelde energiebesparing per jaar

Financiering

Frisse lucht leasen

Naast de aanschaf van het systeem is het ook mogelijk om frisse lucht te leasen. In dat geval neemt Goflow de financiering voor zijn rekening en betaalt de school slechts een vast bedrag per maand van circa 100 euro per leerling.

Ervaar het zelf!

Hoe de schoonste binnenlucht van Nederland voelt ervaar je in het Goflow Experience Center. Meld je aan!