Goflow-Logo-Colour-2048x650

Afgeronde projecten

Bekijk hier alle projecten

Libanon Lyceum Ramlehweg

Het Libanon Lyceum op de Ramlehweg, een rijksmonument, is onze tweede renovatie. Goflow heeft daar 26 klimaatsystemen in de kelder en op zolder geplaatst.

Libanon Lyceum Mecklenburg

Het Libanon Lyceum in Rotterdam, waaronder de monumentale Mecklenburglaan, heeft 25 Goflow-klimaatsystemen geïnstalleerd vanwege de unieke uitdagingen van het gebouw.

Jacob Maris

Voor de Jacob Maris school in Rotterdam heeft Goflow zes klimaatsystemen geïnstalleerd met discrete dakdoorvoeren die de uitstraling van het gebouw behouden.

Herenwegschool Wassenaar

De Herenwegschool in Wassenaar is onze pilotschool voor decentrale Goflow-ventilatiesystemen. Als onderdeel van de schoolrenovatie heeft Goflow zestien klimaatsystemen geïnstalleerd.

Voorwegschool

De Voorwegschool in Heemstede is de oudste school van Nederland. Goflow heeft hier een pilot project mogen doen.

Goflow transformeert binnenklimaten

Bekijk onze afgeronde projecten en zie hoe Goflow heeft bijgedragen aan een duurzaam, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat. Lees meer over de specifieke uitdagingen die we hebben aangepakt en de innovatieve oplossingen die we hebben geïmplementeerd, van het verbeteren van de luchtkwaliteit in scholen tot het installeren van geavanceerde klimaatsystemen in historische gebouwen.

Goflow

Ervaar het zelf!

Hoe de schoonste binnenlucht van Nederland voelt ervaar je in het Goflow Experience Center. Meld je aan!