Over ons

Het Goflow team stond in mei 2020 voor een uitdaging, je gewone werk blijven doen en tegelijkertijd een ander belangrijk project ernaast gaan doen. Maar wij hebben het met elkaar gedaan en het is gelukt. Ons team heeft werkelijk een betere ventilatieoplossing bedacht en weten te ontwikkelen. Het zit dan ook in de DNA van onze mensen om deze technologie te delen en de wereld een betere plek te maken. het mooie team heeft bij elkaar 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve ventilatie en energietechniek. 

 

Wij zijn nu klaar voor de volgende stap.Wij willen graag net als u weer snel met elkaar in één ruimte kunnen zitten, zonder ons te moeten bekommeren dat wij elkaar mogelijk ziek kunnen maken. Met onze technologie brengen wij dit een stuk dichterbij.

 

Just common sense.

Missie, Visie & Ambitie

Missie
Goflow Technology heeft het tot haar missie gemaakt om de gezondste binnenlucht te creëren voor alle openbare- en utiliteitsgebouwen.

 

Visie
Het creëren van de gezondste binnenlucht is uitsluitend mogelijk doordat Goflow een nieuwe disruptieve visie heeft ontwikkeld door verticaal in plaats van horizontaal te gaan ventileren. Door toepassing van de door haar ontwikkelde “Vertical Unidirectional Flow ” technologie kunnen mensen er zeker van zijn dat de lucht die zij inademen veilig, schoon, gezond én comfortabel is. 

 

Ambitie
Het is onze ambitie om deze technologie in Q1 2021 in productie te nemen en te blijven door ontwikkelen, zodat dit decennium wereldwijd alle relevante openbare- en utiliteitsgebouwen een vorm van Goflow technologie in zich hebben. Deze ambitie gaan wij als organisatie realiseren door de bereikbaarheid van de technologie wereldwijd maximaal te delen tegen fatsoenlijke voorwaarden, zodat wij samen een gezondere toekomst zullen hebben. 

Tijdlijn Goflow

Mei 2020

Ontstaan idee
Uitwerken concept
Aanvraag octrooi

Juni 2020

Start ontwikkeling van ventilerende vloer & plafond

Augustus 2020

Bouw van Goflow experience lab
Testen van vertical unidirectional flow (VUF)

28 Augustus 2020

Milestone: meten van hersteltijd
Blijft onder de 20 minuten

September 2020

Start ontwikkeling 0 - serie

November 2020

Start parallel project Mosa voor gebruik van VUF i.c.m. keramische vloer

December 2020

Productie eerste luchtbehandelingskast (LBK), vloeren & plafond

Januari 2021

Realisatie van de eerste twee systemen bij Mosa.

April 2021

Bekendmaking samenwerking Mosa

Over ons

Het Goflow team stond in mei 2020 voor een uitdaging: je gewone werk blijven doen en tegelijkertijd een ander belangrijk project ernaast gaan doen. Maar wij hebben het met elkaar gedaan en het is gelukt. Ons team heeft werkelijk een betere ventilatieoplossing bedacht en weten te ontwikkelen. Het zit dan ook in de DNA van onze mensen om deze technologie te delen en de wereld een betere plek te maken. Het mooie team heeft bij elkaar 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve ventilatie- en energietechniek. 

 

Wij zijn nu klaar voor de volgende stap. Wij willen graag net als u weer snel met elkaar in één ruimte kunnen zitten, zonder ons te moeten bekommeren dat wij elkaar mogelijk ziek kunnen maken. Met onze technologie brengen wij dit een stuk dichterbij.

 

Just common sense.

Goflow Technology heeft het tot haar missie gemaakt om de gezondste binnenlucht te creëren voor alle openbare- en utiliteitsgebouwen. 

Het creëren van de gezondste binnenlucht is uitsluitend mogelijk doordat Goflow een nieuwe disruptieve visie heeft ontwikkeld door verticaal in plaats van horizontaal te gaan ventileren. Door toepassing van de door haar ontwikkelde “Vertical Unidirectional Flow ” technologie kunnen mensen er zeker van zijn dat de lucht die zij inademen veilig, schoon, gezond én comfortabel is.  

Het is onze ambitie om deze technologie in Q1 2021 in productie te nemen en te blijven door ontwikkelen, zodat dit decennium wereldwijd alle relevante openbare- en utiliteitsgebouwen een vorm van Goflow technologie in zich hebben. Deze ambitie gaan wij als organisatie realiseren door de bereikbaarheid van de technologie wereldwijd maximaal te delen tegen fatsoenlijke voorwaarden, zodat wij samen een gezondere toekomst zullen hebben. 

Tijdlijn Goflow

Mei 2020

Ontstaan idee
Uitwerken concept
Aanvraag octrooi

Juni 2020

Start ontwikkeling van ventilerende vloer & plafond

Augustus 2020

Bouw van Goflow experience lab
Testen van vertical unidirectional flow (VUF)

28 Augustus 2020

Milestone: meten van hersteltijd
Blijft onder de 20 minuten

September 2020

Start ontwikkeling 0 - serie

November 2020

Start parallel project Mosa voor gebruik van VUF i.c.m. keramische vloer

December 2020

Productie eerste luchtbehandelingskast (LBK), vloeren & plafond

Januari 2021

Realisatie van de eerste twee systemen bij Mosa.

Maart 2021

Bekendmaking samenwerking Mosa

Het Team

Norbert Vroege

CEO & Founder

Norbert is iemand die altijd zoekt naar verbeteringen en deze meestal ook vindt. Met een topteam en gedreven zakenpartners werken aan de nieuwe standaard voor binnenklimaat is immers een prachtige opdracht. Het leven is te kostbaar en tekort om op te groeien in een ongezond binnenklimaat. Het is een fundamenteel recht om te leren en te werken in een gezond binnenklimaat. Goflow maakt onder de gepassioneerde leiding van Norbert het leven gezonder en comfortabeler.

Jan-Hein Auf dem Brinke

CFO

Jan-Hein gelooft sterk in de missie van Goflow en heeft zich als CFO aangesloten bij het team. Hij zorgt ervoor dat de financiële en operationele zaken bijdragen aan de missie van Goflow. Hij houdt daarbij contact met investeerders, banken, leveranciers en verkoop-partners en werkt met betrokken partijen aan het opzetten van financieringsstructuren zodat het Goflow ventilatiesysteem op een laagdrempelige manier beschikbaar komt voor onze klanten. Jan-Hein heeft een Master in Bedrijfskunde en heeft werkervaring als register accountant en finance director in de financiële sector.

Wessel van Dongen

Sales & Project Mangement

Wessel is als projectmanager onderdeel van het operations team en is verantwoordelijk voor de projecten in Nederland waar het Goflow systeem wordt geïnstalleerd. Het begeleiden en behalen van project planning is zijn verantwoordelijkheid en het zijn van de link tussen de klant en alle betrokken externe installatie partijen. Wessel heeft zijn bachelor of business administration behaald aan de Hogere Hotelschool The Hague, locatie Amsterdam. Zijn vorige werkervaring was bij een food innovation bedrijf waar zijn liefde voor het start-up leven is ontstaan.

Rogier Kappelhoff

Industrial Design Engineer

Rogier is als extern ontwerper en ontwikkelaar actief op de R&D afdeling en houdt zich bezig met alle zaken omtrent de ontwikkeling & vormgeving van het Goflow systeem hierbij kan je denken aan het ontwikkelen van nieuwe concepten, het optimaliseren van onderdelen van het product en de beleving daarvan. Hij vindt het leuk om producten van idee tot aan de markt te begeleiden. Rogier heeft gewerkt bij diverse ontwerpbureaus en voor corporate bedrijven.

Koen Mulder

Industrial Design Engineer​

Koen is als ontwerper onderdeel van de R&D afdeling en houdt zich bezig met alle zaken omtrent de ontwikkeling & vormgeving van het Goflow systeem hierbij kan je denken aan aan het ontwikkelen van nieuwe concepten, het optimaliseren van onderdelen van het product, prototypes bouwen en het creëren van alle visuele uitingen zoals renderingen, applicaties en de website. Koen is afgestudeerd als Industrial Design Engineer aan de Technische Universiteit Twente en heeft enige ervaring als ontwerper bij een ontwerp bureau. 

Ersin Topper

Software & Hardware Developer

Ersin is als developer onderdeel van de R&D afdeling en houdt zich bezig met alle zaken omtrent de aansturing en regeling van de ventilatiekast. Het ontwerpen en programmeren van een regeling is een van zijn specialismes. Ersin is afgestudeerd aan de VU Amsterdam met een master in Artificial Intelligence.

Bas Wijnands

ICT & Finance

Bas is als ICT’er verantwoordelijk voor het integreren en implementeren van alle digitale systemen binnen Goflow. Bas onderhoud alle data en digitale informatie van Goflow, hierdoor zorgt hij ervoor dat alle ventilatiekasten onderling met elkaar en met Goflow kunnen blijven communiceren. Als problemen zich voordoen aan de hardware zal hij op locatie ondersteuning bieden. Daarnaast is bas ook nog verantwoordelijk voor een stukje inkoop & financiële administratie.